elspil.dk Besøg vores danske hjemmeside, elspil.dk
Laubjerg Vinsch Logo
Besök också vår sida Qualitywinches.com
 x 
Kundvagnen är tom

LV hydraulisk vinsch

 hydrauliska vinschar - Laubjerg Vinsch

Kort om hydrauliska LV-HV vinschar för drag: (standard modeller på lager)
Såväl de hydrauliska dragvinscharna som de hydrauliska lyftvinscharna har en erkänd och mycket hög kvalitet, vilket 7 år med endast 1 reklamation vittnar om.

Hydraulvinschar är ett bra alternativ till elvinschar om det finns åtkomst till hydrauisk pump/oljetank: väldigt stabila, vattentäta och mycket driftsäkra. Det går bra att utrusta hydraulvinschar med samma utrustning som för elvinschar.
Modellserier och utrustning: Hydrauliska modeller designade för off road och 4WD (men kan även användas i industriella applikationer):
LV-HV: har följande standardutrustning: Rostfria komponenter, vajer, krok, linstyrning (RF), och SWR (vajer pressare). Monteringsplatta köpes separat.
LV-HVDS (double speed) är fullt utrustad med rostfri komponenterventil, trådlös fjärrkontroll m.m. Monteringsplatta köpes separat.
Hydrauliska (standard) industrivinschar:
LV-HVFS (fast speed) är utrustad med vajarpressare (SWR), linstyrning, vajer och krok. Rostfria komponenter. Monteringsplatta köpes separat.
LV-HV200kN och LV-CU30000 med vajer, krok, och SWR (vajerpressare)
Dessa vinschar är även godkända för lyft.
Hos holländska Marotek produceras hydraulvinschar för de av våra kunder som har specifika önskningar på utrustning, hastighet, vajerläng osv. Leveranstid för det mesta 6-8 veckor från godkänd ritning.
Oljeförsörjning:

Off road och 4WD modeller:
Den hydrauliska vinschen försörjs med oljetryck från fordonets existerande servostyrning eller från annan hydraulisk försörjning. Vinschen är 100% vattentät men kan inte användas under vattenytan. 
LV-HVDS är speciellt konstruerad till att fungera optimalt med mycket lite oljeförbrukning, vilket gör dem speciellt lämpliga till 4WD.
Industriella hydraulvinschar:
Anslutas till applikationens hydrauliska uttag eller seperat pumpenhet.

Godkännelser: Alla hydrauliska vinschar har de nödvändiga CE-certifikaten och övriga godkännanden. 
Vajern: De hydrauliska off road vinscharna kan monteras med olika vajerlängder beroende av behovet -upp till 50 m. Normala standardlängder på vajern är från 26,5m till 48m (se de enskillda modellerna). Vid montering av vajer med längd utöver standardlängden måste vajerns diameter reduceras varav dragkraften minskas. En vajer på 40 meters längd kommer ha en tjocklek på 8 mm och 5 lager på trumman. Av säkerhetssynpunkt kommer vinschens dragkraft i sista lagret därför vara 1816 kg mot normalt 2629 kg för t.ex. LV-HV10000.
Om det önskas syntetisk vajer som alternativ för stålvajern är detta inga problem.
  Industriella hydraulvinschar (standardmodeller) levereras med standard vajerläng på upp till 90m (LV-CU30000)
Tillbehör: Har du behov av extrautrustning, se våra tillbehör för hydrauliska vinschar. 
Kort om hydrauliska LV vinschar för lyft: (standard modeller)
Godkännelser: Alla hydrauliska lyftvinschar har de nödvändiga CE-certifikaten och övriga godkännanden.
Vajer: Längd från 31m till 40m. SWR som standardutrustning.
Annat: Kompakta och avsedda för montering på ex. kranarm men även mycket användbara i övriga sammanhang. Hög hastighet.
Generellt om kundspecifika hydraulvinschar för lyft och drag:
Vi har stor erfarenhet i produktion av kundspecifika hydrauliska vinschar för lyft och drag. Dessa utvecklas och produceras för Laubjerg Vinsch AB av vår holländska samarbetspartner Marotek (PDF broschyr).
Se exempel på kundleveranser och kundoffert på denna hemsida, men notera, att det inte alltid framgår av priset, hur mycket utrustning som inkluderas.
Om det finns behov av en hydraulisk vinsch enligt specifikationer lönar det sig att kontakta Laubjerg Vinsch. Våra produkter är mycket konkurrenskraftiga! 
Modellsortiment och exempel på kundanpassade lösningar finns här.
Produkter >> Allmän produktinformation >> Hydrauliska standardvinschar