elspil.dk Besøg vores danske hjemmeside, elspil.dk
Laubjerg Vinsch Logo
Besök också vår sida Qualitywinches.com
 x 
Kundvagnen är tom

Se upp för piratkopior

 

Se upp för piratkopior

Laubjerg Vinsch® är originalet.
Om man inte kan vinschmarknaden är det lätt att bli lurad. Bara i Kina finns t.ex. fler än 200 företag, som saknar egen utvecklings-avdelning och endast försöker göra billiga kopior av bra och lyckade produkter, utan att egentligen veta vilka krav som ställs. Vinschar från sådana företag hittar också till Sverige, men är inga äkta Laubjerg-Vinschar.

Även produkter från högt profilerade varumärken kan vara kopier. Se här, hur det går till.

När du hittar en piratkopia, i en butik eller på nätet, kan det vara nästan omöjligt att se någon skillnad. Men ofta saknas viktiga komponenter som t.ex. elektromagnetisk broms – en absolut livsnödvändighet på en vinsch avsedd för lyft. Det kan också vara både si och så med materialval och precision i tillverkningen. Man tror att man gör en bra affär men får i stället betala dyrt i form av bristande funktion och kort livslängd.

stop2

Köper du en Laubjerg-Vinsch så får du originalet. En vinsch du kan lita på. En vinsch tillverkad enligt ISO-normer, CE-märkt och med nödvändiga certifikat för sin uppgift (GS, EMC, RoHS). En äkta Laubjerg-Vinsch är också alltid märkt med vårt registrerade varumärke – en kvalitetsgaranti i sig. 

Garanti och Service värt namnet:
Laubjerg lämnar 2 års garanti på alla våra elvinschar och 3 års garanti på hydraulvinschar. Dessutom har vi service och reservdelslager till alla våra vinschar i Sverige så att stilleståndet blir minimalt om olyckan skulla vara framme.
Läs mer om vår Garanti.
Prisgaranti
Vår målsättning är att erbjuda kvalitet till lägsta, möjliga pris. Skulle du hitta en motsvarande vinsch med samma tillbehör till lägre pris, ta genast kontakt med oss. E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.